De mensen achter Middelhoff Perspectief

Ton Middelhoff
Ton MiddelhoffEigenaar
Peter van der Ven
Peter van der VenTrainer/Coach
Ellen Groeneveld
Ellen GroeneveldFinanciële administratie
Suzan Oostvogels
Suzan OostvogelsPsycholoog NIP/coach/trainer
Jan-Hein Swartjes
Jan-Hein SwartjesCoach/trainer/adviseur

Middelhoff Perspectief

Middelhoff Perspectief is een organisatie die al sinds 1998 actief is op het gebied van outplacement, loopbaanbegeleiding, persoonlijke coaching, psychologie, re-integratie eerste en tweede spoor en werving & selectie. Ton Middelhoff is sinds 1996 in de branche werkzaam en heeft een zeer kennis- en een breed netwerk opgebouwd.
Daarnaast is er een samenwerking met partners met een landelijk netwerk aan specialisten en een bundeling van kwaliteit.

Aandacht voor de mens en maatwerk zijn de belangrijkste pijlers tijdens inventariseren en de uitvoering van een traject. Door deze visie, aandacht en maatwerk geven bij alles wat je doet, heeft Middelhoff Perspectief een absoluut onderscheidend vermogen. Zelfs als we grotere groepen begeleiden blijven we vasthouden aan onze visie.

Onze missie is om bij alles wat we doen mensen en/of bedrijven vanuit onze intrinsieke motivatie te helpen, ondersteunen en/of te verbeteren.

De specialisten van Middelhoff Perspectief zijn professionele duizendpoten: vakkundig en creatief in de aanpak. Vanuit hun mensenkennis en persoonlijke ervaring kiezen ze voor elk individu de juiste aanpak, zowel in de individuele– als in groepstrajecten.
Onze loopbaanadviseurs/coaches komen uit verschillende vakgebieden, zoals HRM, Mediation, Coaching, NLP en A&O-psychologie. Door samen te werken, bieden de loopbaanadviseurs van Middelhoff Perspectief hun kandidaten een immens aanbod aan persoonlijke ervaring en technieken, waarmee succes gewaarborgd is.